Informationsmøde den 14. marts kl 13 i Slet om rejser til Bornholm og Catalonien/Barcelona. Se yderlig information og tilmelding under Rejser/Ferier.

HUSK: Coronapas er påkrævet ved arrangementer med spisning.

HUSK: Coronapas er påkrævet ved arrangementer med spisning.

24. februar 2023

Fredag den 24. februar 2023 kl. 14.00 i foreningshuset i Slet.

Der er lagt op til en eftermiddag, i foreningshuset i Slet, med foredrag med Søren Ervig.

Søren Ervig har i det meste af sit liv har beskæftiget sig med naturen og dets dyreliv, som fotograf, jæger og fisker og som har deltaget i flere DR-radio og TV-udsendelser.

Vildmarks show med Søren Ervig: Søren har tidligere besøgt Seniorklubben. NU kommer han tilbage for 3. gang med nye historier, nye billeder og nye destinationer.

Vi skal på film – produceret af DR TV – opleve Søren lokke en norsk elgtyr til sig ved at efterligne elgens brunstbrøl. Derefter ser vi et smukt lysbillede show om dyrelivet i de vest canadiske bjerge. Så tager vi til Alaska på bjørnejagt – en jagt, der var tæt på at gå meget galt. Dernæst skal vi opleve billeder og historier fra den jyske natur. En sekvens, der har fået megen ros af foreninger og publikum. En flot afslutning på en begivenhedsrig rundrejse i noget af verdens ypperste natur.

Søren har gjort det til sin livsgerning at søge eventyr, spænding og erfaringer i mange af verdens mest spændende og eksotiske vildmarker. Det er der bl.a. kommet en række bøger ud af. I over 40 år har han boet og arbejdet i udlandet bl.a. i Tyskland, Holland, Norge, USA og Canada.

Vi sørger for kaffe og brød. Øl vand og vin kan købes til populære priser.

Tilmelding fra onsdag den 1. februar kl. 8.00 til mandag den 20. februar til Grethe på tlf. 24255914